Lenovo anunța tableta Yoga Tablet 10 HD+, un device high end Multimode

1.094 ori
<b>Lenovo anunța tableta Yoga Tablet 10 HD+, un device high end Multimode</b>Lenovo a anunțat astăzi o nouă tableta din gama Yoga, modelul Lenovo Yoga Tablet 10 HD+, un model high end din gama Multimode, care promite nu mai puțin de 18 ore de funcționare a bateriei în timpul activităților multimedia. &nbsp; Terminalul vine...

Lenovo a anunțat astăzi o nouă tableta din gama Yoga, modelul Lenovo Yoga Tablet 10 HD+, un model high end din gama Multimode, care promite nu mai puțin de 18 ore de funcționare a bateriei în timpul activităților multimedia.

Terminalul vine cu un design industrial bazat pe o carcasă din aluminiu și un kickstand de mari dimensiuni integrat în partea din spate. Terminalul capăta astfel un unghi ideal pentru vizualizarea filmelor ținând tableta fixată în acest mod. Terminalul are o greutate apropiată de a lui Nexus și la capitolul dotări, primim un procesor Qualcomm Snapdragon quad core de 1.6 GHz, deși nu este precizata exact identitatea sa.

Lenovo anunța tableta Yoga Tablet 10 HD+, un device high end Multimode

E foarte posibil să fie un Snapdragon 400, dar nu e exclus și un Snapdragon 600. Acest nou model aduce și 32 GB memorie internă, slot microSD, suport pentru conectivitate HSPA+ cu viteza de download de 42 Mbps. Bluetooth 4.0 se afla și el printre specificații, iar tableta integrează și o baterie de 9000 mAh, capacitate impresionantă, care aduce 18 ore de viață a bateriei.

Prețul e încă necunoscut, dar sunt sigur că îl vom afla în următoarea săptămână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×