Samsung Galaxy S5 Își face apariția Într-o fotografie alături de proaspătul lansat Galaxy Gear Neo 2

2.595 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Își face apariția Într-o fotografie alături de proaspătul lansat Galaxy Gear Neo 2</b>După cum bine știți, mâine cam în jurul orei 21 (ora României), va fi noul flagship Galaxy, și anume Samsung Galaxy S5. Chiar acum câteva minute, o fotografie postată pe Instagram îl dezvăluie pe Galaxy S5 alături de proaspătul-lansat Gear...

După cum bine știți, mâine cam în jurul orei 21 (ora României), va fi noul flagship Galaxy, și anume Samsung Galaxy S5. Chiar acum câteva minute, o fotografie postată pe Instagram îl dezvăluie pe Galaxy S5 alături de proaspătul-lansat Gear Neo 2.

Din câte puteți observa în fotografia de mai sus, Samsung Galaxy S5 va dispune de un bliț dual și de o gamă variată de culori. Acesta apare pe alb, gri și nu în ultimul rând pe culoarea auriu, ce a devenit o tendință pe care din ce în ce mai mulți producători o adoptă în ultimul timp.

Aruncând o privire mai atentă asupra design-ului, remarcăm faptul că noul Galaxy S5 adoptă un look foarte similar cu cel al modelului Galaxy Note 3. Rămâne de văzut dacă așa va arată într-adevăr Galaxy S5 sau nu. Vom reveni cu noi informații și materiale hands-on de la fața locului prin intermediul trimisului nostru, Zsolt.

Mulțumim Gabriel Bobon pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×