Lenovo ar pregăti un phablet cu ecran de 6 inch şi Windows 10 Mobile, dar şi cu dotări de flagship

917 ori
<b>Lenovo ar pregăti un phablet cu ecran de 6 inch şi Windows 10 Mobile, dar şi cu dotări de flagship</b>S-ar părea că Lenovo e printre puţinele companii care au &icirc;ncredere &icirc;n Windows 10 Mobile, ei pregătind un phablet de mari dimensiuni cu acest OS la bord. Noul venit are un ecran de 6 inch şi e detaliat mai jos. &nbsp; &nbsp; Terminalul...

S-ar părea că Lenovo e printre puţinele companii care au încredere în Windows 10 Mobile, ei pregătind un phablet de mari dimensiuni cu acest OS la bord. Noul venit are un ecran de 6 inch şi e detaliat mai jos.

Terminalul vine cu dotări de flagship, rama metalică şi colţuri rotunjite. El aminteşte la prima vedere puţin de tableta HTC Flyer şi la drept vorbind pare mult mai mare de 6 inch. De asemenea butonul Windows din zona inferioară a ecranului duce iarăşi cu gândul la un layout de tableta. Privind cu atenţie fotografia, am remarcat şi ceea ce par a fi muchii curbate ale ecranului, deşi e posibil să mă insel.

Un stylus ar fi un companion excelent pentru acest device, care pare şi destul de gros, dacă ne luăm după acea imagine prezentată pe scenă. Lenovo nu e deloc străină de mega phableturi, modelul Phab Plus fiind chiar testat la Mobilissimo.ro recent. Totuşi ceea ce vedem aici pare mai degrabă un model high end decât un midrange.

Să fie totuşi Windows 10 Mobile o alegere bună pentru un device ce ar fi bun la gaming şi consum media?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×