Lenovo ar putea cumpăra RIM și implementa Android pe designurile BlackBerry

1.128 ori
<b>Lenovo ar putea cumpăra RIM și implementa Android pe designurile BlackBerry</b>Gigantul producător de PC-uri și laptopuri Lenovo s-a arătat interesat de achiziția RIM, celebra companie canadiană care produce terminalele BlackBerry. Cel puțin așa afirmă surse apropiate de compania chineză, care declară și că oferta...

Gigantul producător de PC-uri și laptopuri Lenovo s-a arătat interesat de achiziția RIM, celebra companie canadiană care produce terminalele BlackBerry. Cel puțin așa afirmă surse apropiate de compania chineză, care declară și că oferta făcută celor de la RIM este cel puțin interesantă.

Vă dați seama cum ar arăta un smartphone BlackBerry cu Android la bord, cu funcțiile corporate de la RIM și cu cele mai noi dotări hardware de la Lenovo. Această companie experimentează cu noi generații de procesoare Intel pe terminalele sale, cum e cazul lui K900, smartphone cu ecran 1080p de 5.5 inch și CPU Intel Atom. Deocamdată cota de piață a celor de la Lenovo este aproape inexistentă, dar acest lucru se poate schimba odată cu achiziția RIM. Aceasta ar fi o a doua mare achiziție din istoria companiei chineze, care a cumpărat și IBM cu ani buni în urmă.

în acest moment Lenovo e al doilea cel mai mare producător de PC-uri și dorește să conteze și pe piața tabletelor și a telefoanelor. Testând deja o tabletă Lenovo, trebuie să spun că nu am fost prea impresionat de aceasta, dar asta se întâmplă pe undeva prin 2011 și poate că lucrurile s-au schimbat acum, mai ales cu modele cu design original precum Yoga. Credeți că se va realiza achiziția?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×