Lenovo își reinventează logo-ul cu elemente moderne și un font ce amintește de Internet Explorer (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 2.311 ori
<b>Lenovo își reinventează logo-ul cu elemente moderne și un font ce amintește de Internet Explorer (Video)</b>&Icirc;n ultimul timp am văzut c&acirc;teva companii ce au decis că 2015 este un an numai bun pentru schimbări at&acirc;t din punct de vedere al device-urilor produse, c&acirc;t și a logo-ului ce le reprezintă pe piață. Recent, și cei de la Lenovo...

În ultimul timp am văzut câteva companii ce au decis că 2015 este un an numai bun pentru schimbări atât din punct de vedere al device-urilor produse, cât și a logo-ului ce le reprezintă pe piață. Recent, și cei de la Lenovo au anunțat faptul că de acum înainte vom întâlni un alt logo pe produsele sale.

Noul logo a fost desenat de către compania Saatchi & Saatch New York, iar ideea din spatele acestuia este de a oferi consumatorilor mai multă încredere, acesta fiind totodată și mai personal. Din câte putem vedea, caracterele italice din vechiul logo au fost acum înlocuite în totalitate.

Lenovo

Din câte aflăm prin intermediul lui David Roman, șeful departamentului de marketing din cadrul Lenovo, se pare că noul logo a fost conceput pe baza conceptului de cutie prin care background-ul poate fi editat pentru adăugarea de noi culori, materiale, imagini, sau clipuri video în clipuri de prezentare și materiale publicitare.

Vedeți o oarecare similaritate între litera e din noul logo Lenovo și simbolul Internet Explorer?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×