Karbonn Sparkle V disponibil prin intermediul eMAG la prețul de 549 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 616 ori
<b>Karbonn Sparkle V disponibil prin intermediul eMAG la prețul de 549 lei</b>După ce în cursul zilei de ieri vă informam despre faptul că primul telefon ce rulează platforma Android One, și anume Karbonn Sparkle V, urmează a fi disponibil începând de astăzi prin intermediul eMAG, iată că acum, terminalul este afișat...

După ce în cursul zilei de ieri vă informam despre faptul că primul telefon ce rulează platforma Android One, și anume Karbonn Sparkle V, urmează a fi disponibil începând de astăzi prin intermediul eMAG, iată că acum, terminalul este afișat de către retailer la un preț de 549 lei în trei variante de culoare.

Karbonn Sparkle V oferă un panou IPS LCD de 4.5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6582 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED.

Karbonn Sparkle V disponibil prin intermediul eMAG la prețul de 549 lei

Printre avantajele aduse de către un astfel de terminal ce rulează Android One, se numără și faptul că update-urile software sosesc în mod rapid direct de la Google, în acest moment, telefonul aflându-se deja pe lista de actualizare la Android 5.0 Lollipop.

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×