Lenovo K7T Kingdom, un nou smartphone cu ecran 2K testat În benchmarkul AnTuTu

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.731 ori
<b>Lenovo K7T Kingdom, un nou smartphone cu ecran 2K testat În benchmarkul AnTuTu</b>Anul trecut Lenovo ne-a oferit surprize plăcute la Mobile World Congress 2013 și mă aștept ca și în 2014 să repete figura frumoasă. Un prim candidat la lansare luna viitoare este Lenovo K7T Kingdom, care a apărut deja în benchmark-ul AnTuTu....

Anul trecut Lenovo ne-a oferit surprize plăcute la Mobile World Congress 2013 și mă aștept ca și în 2014 să repete figura frumoasă. Un prim candidat la lansare luna viitoare este Lenovo K7T Kingdom, care a apărut deja în benchmark-ul AnTuTu.

Se pare că avem de-a face cu un smartphone cu ecran 2K și 3 GB RAM, deci dotările sale sunt high end. Recent Lenovo recunoștea că piața PC e în declin și că trebuie să se axeze mai mult pe terminalele mobile, unde a câștigat deja cota de piață anul trecut. Kingdom ar putea fi începutul unei noi serii de terminale flagship.

Lenovo K7T Kingdom, un nou smartphone cu ecran 2K testat În benchmarkul AnTuTu

Lenovo K7T va folosi un procesor Snapdragon 800, dacă ne luăm după informațiile din benchmark și va include și 16 GB memorie internă, Android 4.4 KitKat drept OS și o cameră de 5 megapixeli în față. în spate vom avea o cameră de 13 megapixeli, iar acest device va oferi și suport 4G LTE. Pachetul ar putea fi întregit de un scanner de amprente, dar vom afla mai multe de abia luna viitoare la MWC.

K7T Kingdom

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×