Nubia Z17 primeşte o randare, telefon cu muchii curbate şi cameră duală; Specificaţiile sale dezvăluite de un benchmark

927 ori
<b>Nubia Z17 primeşte o randare, telefon cu muchii curbate şi cameră duală; Specificaţiile sale dezvăluite de un benchmark</b>Brandul Nubia a celor de la ZTE pregătește și lansarea flagship-ului numit Nubia Z17, telefon pe care îl vedem astăzi reprezentat într-o randare. Aici telefonul apare cu display ușor curbat spre margini și cu o cameră foto duală ce ar urma să ne ofere

Nubia Z17 este cel mai nou terminal al brandului pornit de sub umbrela ZTE și aflam recent că acest terminal va sosi cu procesor Snapdragon 835. Acum avem şi o randare a sa, plus o listă de specificaţii, scăpată cu ajutorul unui benchmark.

Nubia Z17

Judecând după randare avem de-a face cu un terminal cu muchii curbate ale ecranului şi cu o cameră duală în spate. Telefonul a apărut recent şi în GeekBench, astfel că ne-am făcut o idee cu privire la dotările sale. Se pare că acesta este un smartphone cu ecran Full HD de 5.5 inch, cu panou 2.5D şi protecţie Gorilla Glass 3. Măsoară 7.5 mm în grosime şi e dotat cu procesor octa-core Snapdragon 835.

Nou venitul dispune de 4 sau 6 GB RAM, 64 GB stocare şi de o cameră duală de 16 MP, cu stabilizare optică şi deschidere F/2.0. În față avem o cameră de 8 MP, iar bateria de 3000 mAh vine cu încărcare rapidă. Privind imaginea de mai sus, se pare că vom vedea un panou din sticlă, cu muchii curbate şi în spate, nu doar în faţă. Acesta pare a fi flagship-ul actual din gama Nubia şi mă aştept la un preţ în jur de 500 de euro, poate mai mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×