OnePlus 5T primește un soi de imagine teaser în care vedem arătosul display 18:9

1.457 ori
<b>OnePlus 5T primește un soi de imagine teaser în care vedem arătosul display 18:9</b>După ce ieri priveam asupra unor capturi de ecran discutabile în care apărea pagina de produs a lui OnePlus 5T, astăzi se afișează online și un soi de imagine teaser. În materialul de față putem observa o mică parte din panoul frontal

Este aproape sigur că OnePlus va lansa smartphone-ul OnePlus 5T în perioada următoare, mai ales acum când am aflat că sosia acestui model numită Oppo R11s se pregătește de debut pe data de 2 noiembrie. Am avut leak-uri peste leak-uri pentru noul telefon OnePlus și la un moment dat chiar am aflat despre o posibilă lansare pregătită pentru 5 noiembrie.

Firma chineză ezită pentru moment să dea aceste detalii, dar numărul mare de scăpări din online nu face decât să confirme că produsul este real. Astăzi vedem un soi de imagine teaser în care telefonul își prezintă arătosul display cu raport 18:9 pe care îl va aduce la pachet. Muchiile panoului frontal sunt foarte înguste și ne amintește mult de Galaxy S8 și LG V30 privit din față.

În spate vom avea o cameră duală și scanner de amprente, iar la bază un port USB Type-C. Sunt mari șanse ca acum odată cu trecerea la panoul 18:9 să se renunțe la jack-ul audio. Ar trebui să vedem 8 GB RAM pe acest handset, procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și Android Oreo instalat din fabrică!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×