OnePlus 5 apare în imagini oficiale, are specificaţiile detaliate, inclusiv camera duală de 16 + 20 MP

3.174 ori
<b>OnePlus 5 apare în imagini oficiale, are specificaţiile detaliate, inclusiv camera duală de 16 + 20 MP</b>Pe măsură ce ne aproiem de lansarea oficială a lui OnePlus 5 și numărul de leak-uri pare a crește. Astăzi vedem câteva imagini oficiale ale dispozitivului și aflăm o serie de specificații hardware pe care le vom primi la bord. Flagship-ul

Suntem la doar o săptămână distanţă de lansarea lui OnePlus 5 şi odată cu apropierea de evenimentul de pe 20 iunie apar noi detalii despre acest flagship. Am văzut recent o fotografie alb-negru realizată cu una dintre camerele sale din spate, iar azi descoperim noi randări oficiale ale telefonului.

OnePlus 5

Imaginile provin de la un site portughez, care are şi o listă completă de specificaţii pentru nou venit. Ştim că acest smartphone va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 835 şi până la 8 GB RAM la interior, în vreme ce ecranul va fi unul Full HD cu diagonală de 5.5 inch. Primim şi cameră frontală de 16 MP şi Android 7.1.1 Nougat cu cel mai nou OxygenOS aplicat peste.

OnePlus 5

În spate se va afla o cameră duală, cu senzor de 16 MP cu deschidere F/1.7 şi senzor de 20 MP cu deschidere F/2.6. Abordarea e similară cu cea întâlnită pe Oppo R11 şi senzorii ar putea fi chiar aceiaşi, având în vedere relaţiile dintre companii. Mai aflăm că ecranul lui OnePlus 5 afişează culori din gama DCI-P3 şi că telefonul va avea o baterie de 3300 mAh cu suport pentru încărcare rapidă Dash Charge.

Scannerul de amprente e integrat într-o zonă ceramică în faţă şi ar suporta deblocarea terminalului în doar 0.2 secunde. Se vehiculează şi un preţ de 479 de dolari pentru flagship, iar corpul va fi fabricat din metal şi va avea spatele rotunjit.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×