Lenovo K900, super smartphone-ul cu CPU dual core Intel vine pe 6 mai, costă doar 420 de dolari

1.600 ori
<b>Lenovo K900, super smartphone-ul cu CPU dual core Intel vine pe 6 mai, costă doar 420 de dolari</b>Unul dintre terminalele care au făcut o impresie foarte bună la Mobile World Congress 2013 este Lenovo K900. Cu un spate metalic arătos și un design ce aduce cu ASUS PadFone Infinity, terminalul a impresionat și prin dotările sale de nouă...

Unul dintre terminalele care au făcut o impresie foarte bună la Mobile World Congress 2013 este Lenovo K900. Cu un spate metalic arătos și un design ce aduce cu ASUS PadFone Infinity, terminalul a impresionat și prin dotările sale de nouă generație.

Recent am văzut și câteva benchmark-uri ale acestui model, care face câteva modele quad core cu Android să pălească. în fine, astăzi aflăm și o dată de lansare și un preț pentru acest smartphone. Se pare că Lenovo K900 va costa 420 de dolari și va fi lansat pe 6 mai. Inițial handsetul bazat pe CPU dual core Intel trebuia să sosească în această lună, dar se pare că Lenovo nu a fost gata la timp.

Sincer să fiu cred că Lenovo are lucruri mai importante de făcut în acest moment, mai ales că se zvonește o achiziție a celor de la BlackBerry. Lenovo K900 are niște dotări destul de impresionante, ce includ un display Full HD de 5.5 inch, care îl situează mai degrabă în zona phableturilor. Terminalul dispune de un CPU dual core Intel, 2 GB RAM, o cameră Sony de 13 megapixeli și o baterie de 2500 mAh. Să sperăm că va ajunge și la noi acest model!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×