Aplicația Live Lock Screen Beta disponibilă acum pentru terminalele Windows Phone 8.1

1.316 ori
<b>Aplicația Live Lock Screen Beta disponibilă acum pentru terminalele Windows Phone 8.1</b>Anunțată acum ceva timp, iată că astăzi aplicația Live Lock Screen în versiunea beta își face apariția în cadrul magazinului de aplicații pentru terminalele ce rulează platforma Windows Phone 8.1. După cum și denumirea sa sugerează, avem...

Anunțată acum ceva timp, iată că astăzi aplicația Live Lock Screen în versiunea beta își face apariția în cadrul magazinului de aplicații pentru terminalele ce rulează platforma Windows Phone 8.1. După cum și denumirea sa sugerează, avem la dispoziție o aplicație de personalizare a ecranului de unlock.

Astfel, vom putea alege din 6 noi layout-uri de unlock, modalitate prin care putem da un plus de personalitate terminalului nostru. Aflăm că fiecare dintre aceste layout-uri dispune de un nou design pentru oră, dată și notificări, cât și o animație de unlock unică.

Aplicația Live Lock Screen Beta disponibilă acum pentru terminalele Windows Phone 8.1

De asemenea, vom putea alege între numeroase imagini pe care le putem seta ca și background pentru a oferi un look cât mai atractiv device-ului nostru Windows Phone 8.1. Live Lock Screen Beta are 4 MB și poate fi descărcată gratuit chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×