Lenovo lansează notebook-urile convertibile ThinkPad 14 și Yoga 3 Pro

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.022 ori
<b>Lenovo lansează notebook-urile convertibile ThinkPad 14 și Yoga 3 Pro</b>Pe lângă noile tablete Yoga, aseară, Lenovo a prezentat și o serie de notebook-uri, mai precis 2 modele denumite ThinkPad Yoga 14, respectiv Yoga 3 Pro. Aflați că aceste dispozitive pot fi folosite în numeroase moduri, și faptul că prețurile...

Pe lângă noile tablete Yoga, aseară, Lenovo a prezentat și o serie de notebook-uri, mai precis 2 modele denumite ThinkPad Yoga 14, respectiv Yoga 3 Pro. Aflați că aceste dispozitive pot fi folosite în numeroase moduri, și faptul că prețurile pornesc de la suma de 1200$ și pot depăși chiar pragul de 1350$ în cazul modelului de top Yoga 3 Pro.

Lenovo ThinkPad Yoga 14 dispune de un display IPS de 14 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), un procesor Intel Core i5 Haswell, 8 GB memorie RAM, 1 TB spațiu de stocare, un conector dock, 2 porturi USB 3.0, un cititor pentru carduri SD, cât și o ieșire HDMI. Acest notebook este realizat dintr-o carcasă din aliaj de magneziu, prețul de start pentru acest produs fiind de 1200$.

Lenovo lansează notebook-urile convertibile ThinkPad 14 și Yoga 3 Pro

Cel de-al doilea notebook convertibil lansat se numește Lenovo Yoga 3 Pro, iar printre dotările sale regăsim un display IPS de 13.3 inch cu rezoluție 3200 x 1800 pixeli, 8 GB memorie RAM, 512 GB SSD, un procesor Intel Core M Broadwell și o baterie de promite 9 ore de autonomie.

Lenovo Yoga 3 Pro

La capitolul conectivitate ni se oferă porturi USB 3.0, o ieșire HDMI și conexiune WiFi. Lenovo Yoga 3 Pro dispune de sistemul de operare Windows și aduce la pachet 4 difuzoare. Acest model va costa 1350$ în varianta standard.

Lenovo Yoga 3 Pro

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×