Iată cum puteţi privi live stream-ul WWDC 2015 de diseară pe orice terminal

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.249 ori
<b>Iată cum puteţi privi live stream-ul WWDC 2015 de diseară pe orice terminal</b>Astăzi la ora 20:00 are loc conferinţa de debut pentru WWDC 2015, un discurs &icirc;n cadrul căruia vom lua pentru prima oară contact cu iOS 9, dar şi cu noul serviciu de streaming muzical Apple. Nu e exclusă niciodată şi o lansare hardware, poate...

Astăzi la ora 20:00 are loc conferinţa de debut pentru WWDC 2015, un discurs în cadrul căruia vom lua pentru prima oară contact cu iOS 9, dar şi cu noul serviciu de streaming muzical Apple. Nu e exclusă niciodată şi o lansare hardware, poate cea a unui iPad Pro, deşi şansele sunt mici să vedem aşa ceva. Ei bine, iată cum puteţi să vizionaţi evenimentul, în regim de live streaming.

Ca de obicei, posesorii de terminale Apple sunt privilegiaţi, ei putând să priveasaca showul pe un iPhone, iPad sau iPod Touch, care au cel puţin iOS 6 şi Safari, sau versiuni ulterioare. Pe lista se afla şi Mac-urile care rulează cel puţin OS X 10.8.5, iar pentru streaming pe Apple TV aveţi nevoie de generaţia a doua sau a treia de device, cu software-ul la versiunea 6.2 sau ulterioară.

Iată cum puteţi privi live stream-ul WWDC 2015 de diseară pe orice terminal

Cei care nu poseda aceste terminale, pot folosi câteva metode de a viziona conferinţa pe Windows sau Linux. Veţi avea nevoie de playerul media VLC, în care va trebui să accesaţi meniul Media din colţul stângă sus şi apoi să alegeţi "Open Network Stream". Veţi da apoi copy/paste cu următorul URL în acea zonă:

http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

Linkul menţionat mai sus va deveni funcţional doar la ora începerii evenimentului, deci vom afla atunci dacă funcţionează. Între timp posesorii de Apple TV, Mac sau terminal iOS pot face streaming direct de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×