Lenovo plănuiește să facă valuri pe piețele pe care iPhone-urile costa prea mult

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.042 ori
<b>Lenovo plănuiește să facă valuri pe piețele pe care iPhone-urile costa prea mult</b>Lenovo e pe val în zona de PC-uri și începe să conteze tot mai mult în segmentul de tablete, iar acum are planuri mari pentru segmentul de handseturi. Acțiunile companiei au crescut cu 20% în acest an, iar Lenovo anunța că își va tripla...

Lenovo e pe val în zona de PC-uri și începe să conteze tot mai mult în segmentul de tablete, iar acum are planuri mari pentru segmentul de handseturi. Acțiunile companiei au crescut cu 20% în acest an, iar Lenovo anunța că își va tripla numărul de piețe pe care oferă smartphone-uri.

Strategia viitoare a companiei implica axarea pe piețele emergente, unde iPhone-ul e văzut că un produs scump. Lenovo afirmă că a cunoscut deja succesul în prima fază în țările asiatice, oferind produse la prețuri accesibile. Acest brand reprezintă cel mai mare producător de PC-uri la ora actuală pe planetă și a anunțat că se va extinde pe 20 de piețe noi în următoarele luni, din Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.

Lenovo a avut succes în Indonezia deja, atingând o cotă de piață de 13% în 12 luni. Veniturile pe trimestrul 2 au fost de 9.77 miliarde pentru companie, cu 13% mai mult decât în trimestrul trecut și peste suma de 9.41 miliarde prezisă de analiști. Mă aștept ca în câțiva ani Lenovo să ajungă în top 5 producători de telefoane, dacă nu chiar pe podium, în locul celor de la Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×