Lenovo plănuiește să facă valuri pe piețele pe care iPhone-urile costa prea mult

1.078 ori
<b>Lenovo plănuiește să facă valuri pe piețele pe care iPhone-urile costa prea mult</b>Lenovo e pe val în zona de PC-uri și începe să conteze tot mai mult în segmentul de tablete, iar acum are planuri mari pentru segmentul de handseturi. Acțiunile companiei au crescut cu 20% în acest an, iar Lenovo anunța că își va tripla...

Lenovo e pe val în zona de PC-uri și începe să conteze tot mai mult în segmentul de tablete, iar acum are planuri mari pentru segmentul de handseturi. Acțiunile companiei au crescut cu 20% în acest an, iar Lenovo anunța că își va tripla numărul de piețe pe care oferă smartphone-uri.

Strategia viitoare a companiei implica axarea pe piețele emergente, unde iPhone-ul e văzut că un produs scump. Lenovo afirmă că a cunoscut deja succesul în prima fază în țările asiatice, oferind produse la prețuri accesibile. Acest brand reprezintă cel mai mare producător de PC-uri la ora actuală pe planetă și a anunțat că se va extinde pe 20 de piețe noi în următoarele luni, din Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.

Lenovo a avut succes în Indonezia deja, atingând o cotă de piață de 13% în 12 luni. Veniturile pe trimestrul 2 au fost de 9.77 miliarde pentru companie, cu 13% mai mult decât în trimestrul trecut și peste suma de 9.41 miliarde prezisă de analiști. Mă aștept ca în câțiva ani Lenovo să ajungă în top 5 producători de telefoane, dacă nu chiar pe podium, în locul celor de la Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×