Nokia patentează tehnologia de producere a bateriilor pliabile

1.101 ori
<b>Nokia patentează tehnologia de producere a bateriilor pliabile</b>în ultimul timp auzim din ce în ce mai multe știri care vorbesc despre noua tehnologie de producere a telefoanelor flexibile sau pliabile, dar în cadrul acestora de multe ori se uită de menționarea unei componente foarte importante a unui astfel de...

în ultimul timp auzim din ce în ce mai multe știri care vorbesc despre noua tehnologie de producere a telefoanelor flexibile sau pliabile, dar în cadrul acestora de multe ori se uită de menționarea unei componente foarte importante a unui astfel de device, bateria. Finlandezii de la Nokia au creat un concept de baterie ce folosește celule care se pot îndoi și plia cu telefonul pe care este folosită.

Cu o astfel de baterie am putea vedea o gamă de device-uri din ce în ce mai variată în viitor, terminale mult mai subțiri și mai mici. Chiar anul trecut am aflat despre o baterie flexibilă realizată de Institutul Avansat de Știință și Tehnologie din Korea. Nici cei de la LG nu s-au lăsat mai prejos, aceștia ajungând la un stadiu foarte avansat în ceea ce privește fabricarea de baterii flexibile, tip de baterie ce va fi folosită pe LG Flex.

Poate în viitor vom avea un smartphone care se va plia în forma unei carnețel de notițe, și apoi să să revină la dimensiune inițială a unui smartphone obișnuit. Pentru ca un astfel de concept să poată fi realizat este nevoie de o baterie care își poate schimba atât mărimea cât și forma, și în același timp să ofere și o autonomie bună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×