Lenovo va închide filiala ZUK, pentru a se concentra pe telefoanele Lenovo Moto

1.196 ori
<b>Lenovo va închide filiala ZUK, pentru a se concentra pe telefoanele Lenovo Moto</b>O veste ajunsă astăzi în mediul online ne dezvăluie faptul că firma chineză Lenovo urmează a închide filiala ZUK, decizie ce are de-a face cu dorința companiei de a se concentra mai mult pe smartphone-urile Lenovo Moto. Știrea de față nu este tocmai

Telefoanele ZUK ni se păreau interesante, filiala desprinsă din Lenovo având şansa să facă experimente şi să îşi asume riscuri, aşa cum o companie mare nu prea poate. Iată că după câteva telefoane destul de bine primite, această ramură se va închide.

Astfel, ZUK Z3 a fost anulat, iar ZUK Mobile va trage obloanele. Informaţiile sunt confirmate de analistul Pan Jiutang, care a afirmat că Lenovo va încheia această serie de produse în perioada următoare. În schimb se va trece la branding-ul Lenovo Moto pentru telefoanele viitoare, în încercarea de a aduce pe profit secţiunea Mobile a companiei.

ZUK se va alătura echipei principale, după doar 23 de luni de existenţă. Filiala a lansat 5 terminale în total, ultimul fiind ZUK Edge, anunţat de Crăciun anul trecut. Ce rămâne din această experienţă? Aparent doar ZUI, conform lui Alex Chen Yu, vicepreşedinte Lenovo. Interfaţa ar urma să fie integrată pe viitoarele telefoane Moto. La ultima verificare Lenovo se afla pe locul 8 în top 10 producători de smartphone şi încerca să îşi crească cota folosind popularitatea Moto şi produsele sale inspirate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×