Încă o scăpare legată de OnePlus 5 dezvăluie un design diferit faţă de ultima randare, cu o cameră duală plasată în colțul din stânga-sus; Iată huse ale terminalului!

2.213 ori
<b>Încă o scăpare legată de OnePlus 5 dezvăluie un design diferit faţă de ultima randare, cu o cameră duală plasată în colțul din stânga-sus; Iată huse ale terminalului!</b>În această dimineață am văzut una dintre primele presupuse randări pentru smartphone-ul OnePlus 5, iar acum privim și asupra unor imagini cu carcase destinate noului produs. Aceste accesorii scot la iveală un design diferit ce include o cameră foto duală

Priveam cu maximă precauţie scăparea lui OnePlus 5 din urmă cu câteva ore, mai ales că acea lipsă de decupaj pentru antena sus era bizară. Acum se confirmă că acel design cu camera duală plasată vertical nu era veridic, cel puţin dacă ne luăm după husa pentru OnePlus 5 de mai jos.

OnePlus 5

Aceste fotografii cu husa au apărut azi pe web, la câteva zile după ce telefonul a fost certificat de către o autoritate din China sub nume de cod A5000. Aceste accesorii din silicon au apărut pe Weibo şi par să indice faptul că vom vedea o cameră duală cu orientare orizontală şi amplasată spre colţul terminalului. A se remarca şi lipsa de decupaj pentru scanner de amprente în spate, ceea ce înseamnă că fie îl vedem în faţă într-un buton Home, fie integrat în ecran.

Poate e vorba despre un senzor ultrasonic, tehnologie popularizată deja de alte companii. OnePlus 5 e aşteptat să vină cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 835, 6 sau 8 GB RAM şi un senzor de 23 MP în spate (sau doi senzori cu rezoluţie mai mică), plus o cameră selfie de 16 MP. Toate acestea încap pe un corp gros de 7 mm şi vă sfătuiesc să priviţi cu precauţie toate scăpările până avem măcar 3 surse diferite confirmând acelaşi design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×