Lenovo renunţă la interfaţa custom Vibe UI pe terminalele cu Android, trece la o abordare stock

1.449 ori
<b>Lenovo renunţă la interfaţa custom Vibe UI pe terminalele cu Android, trece la o abordare stock</b>Din câte se pare producătorul chinez Lenovo va renunța la interfața custom Vibe UI pe terminalele sale mobile ce rulează Android, urmând a se face trecerea la o interfață StocK. Este o veste foarte bună și decizia se aplică pentru acele

Lenovo îşi continuă migraţia spre un viitor în care Motorola se ocupă de zona lor mobile, iar restul Lenovo reprezintă tablete, laptopuri şi PC-uri. Printre altele se pregăteşte să renunţe la Vibe Pure UI, interfaţa sa custom de pe smartphone-urile Lenovo, trecând la o abordare stock.

Informaţia provine de la Anuj Sharma, şeful de marketing al Lenovo India. O abordare de acest gen e aplicată şi de către Motorola deja de ceva vreme, telefoanele Moto rulând un Android stock, curat şi rapid actualizat când e cazul. Lenovo afirma că strategia cea nouă a fost aleasă după feedback-ul din partea clienţilor. Detalii despre abordarea în zona Mobile a celor de la Lenovo am primit şi noi recent, când am realizat un interviu cu un oficial Lenovo România, legat de viitorul Moto în ţara noastră. Am aflat spre exemplu că nu vom mai vedea telefoane Lenovo la noi, ci doar modele Moto.

Revenind la noua abordare, Lenovo K8 Note va fi cel care inaugurează un Android vanilla, venind cu Android 7.1.1 Nougat stock. Terminalul a primit deja un teaser ce pare să indice prezenţa unei camere duale la bord. Lenovo nu va mai personaliza nici look-ul UI-ului sau pe terminale viitoare şi nu va mai oferi nici aplicaţii extra. Va include doar Dolby Atmos şi TheaterMax pe lângă pachetul standard.

Cu modele ca Lenovo P2, K6 şi K6 Note foarte bine vândute pe pieţele emergente, e lesne de înţeles de ce Lenovo merge pe simplitate şi actualizări rapide.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×