Lenovo va produce un telefon Android

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.340 ori
<b>Lenovo va produce un telefon Android</b>Inscriindu-se in trendul Android, China Mobile planuieste sa lanseze un telefon bazat pe acest sistem de operare la inceputul anului viitor, bazandu-se pe cei de la Lenovo pentru dezvoltarea sa. Nu stim daca acesta va fi un smartphone sau alt tip de...

Inscriindu-se in trendul Android, China Mobile planuieste sa lanseze un telefon bazat pe acest sistem de operare la inceputul anului viitor, bazandu-se pe cei de la Lenovo pentru dezvoltarea sa.

Nu stim daca acesta va fi un smartphone sau alt tip de terminal, dar daca el este de calitate nu ne vom putea plange. Iata ca acesta este al doilea nume in decurs de o saptamana, pe care il aflam in acelasi context cu Android si productia de noi terminale. Primul a fost Kyocera, companie care va colabora cu Wind River, firma ce are o filiala si in Romania si va contribui la dezvoltarea platformei noului handset Android.

Ne asteptam ca in perioada urmatoare anunturile de acest gen sa se inmulteasca, de vreme ce orice companie ar dori sa se asocieze cu Google si un operator pentru a lansa un telefon Android. Speram ca firmele implicate in aceasta initiativa vor trage invatamaninte din problemele lui T-Mobile G1, primul terminal ce ruleaza OS-ul aliantei OHA.

Sursa: Uberphones.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×