Lenovo Vibe Shot este un nou cameraphone cu senzor de 16 MP, blitz triplu LED

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.023 ori
<b>Lenovo Vibe Shot este un nou cameraphone cu senzor de 16 MP, blitz triplu LED</b>Lenovo continua evoluţia sa pe piaţa smartphone, pregătind ceea ce pare a fi un cameraphone foarte interesant. Pe numele său Lenovo Vibe Shot, acest model a mai apărut pe web &icirc;n imagini mai vechi şi iniţial trebuia să fie un urmaş al lui...

Lenovo continua evoluţia sa pe piaţa smartphone, pregătind ceea ce pare a fi un cameraphone foarte interesant. Pe numele său Lenovo Vibe Shot, acest model a mai apărut pe web în imagini mai vechi şi iniţial trebuia să fie un urmaş al lui Lenovo Vibe Z2 Pro.

Acum îl descoperim drept un cameraphone cu senzor BSI de 16 megapixeli, blitz triplu LED şi stabilizare optică a imaginii. Scăpările precedente indicau şi prezenţa laserului autofocus la bord şi observăm că în zona laterală a lui Lenovo Vibe Shot se află şi un buton fizic pentru cameră. Sunt incluse şi difuzoare stereo în zona inferioară, flancând portul microUSB, iar handsetul pare destul de subţire.

Lenovo Vibe Shot

Vibe Shot este dotat cu un display Full HD de 5 inch, un procesor 64 bit Snapdragon 615 şi 3 GB RAM. El include şi 32 GB stocare, slot microSD şi foloseşte o ramă metalică premium cu accente metalizate de diferite culori. Produsul va rula Android 5.0 Lollipop din start şi încă nu avem preţ sau data de lansări. Mă aştept să vedem acest model la MWC 2015.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×