Noi huse create pentru Galaxy S6 confirmă grosimea de 6.9 mm a telefonului

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.180 ori
<b>Noi huse create pentru Galaxy S6 confirmă grosimea de 6.9 mm a telefonului</b>Producătorul de huse OBLIQ a publicat o serie de randari cu huse pentru Samsung Galaxy S6, care reconfirma talia subţire a acestui model. Produsele reprezentate aici fac parte din seria OBLIQ Slim Meta şi confirmă că noul flagship va măsura 6.9 mm...

Producătorul de huse OBLIQ a publicat o serie de randari cu huse pentru Samsung Galaxy S6, care reconfirma talia subţire a acestui model. Produsele reprezentate aici fac parte din seria OBLIQ Slim Meta şi confirmă că noul flagship va măsura 6.9 mm în grosime.

Husele au şi decupaje pentru cameră, blitz LED şi sensorul cardiac din spate, dar şi pentru antene sus şi jos. Accesoriile vin pe auriu, roşu şi gri închis. Remarcăm şi butoanele separate şi alungite de volum de pe Galaxy S6 şi trebuie spus că noi informaţii arată că terminalul va fi certificat IP67, adică rezistent la apă şi praf. Lista de zvonuri continua cu faptul că TouchWiz va fi mai "light" decât până acum şi că vom primi o baterie de 2600 mAh pe acest device.

Noi huse create pentru Galaxy S6 confirmă grosimea de 6.9 mm a telefonului

Ecranul va avea o diagonală de 5.1 inch, deşi speculaţiile au jonglat cu tot felul de dimensiuni, de la 4.9 inch până la 5.2 inch sau chiar mai mult. Ce e sigur e că terminalul va folosi un panou Super AMOLED cu rezoluţie Quad HD şi va integra un procesor Exynos 7 Octa de nouă generaţie, dar şi 3 GB RAM şi o cameră de 16 MP cu OIS (nu una de 20 MP cum arătau zvonuri mai vechi).

Noi huse create pentru Galaxy S6 confirmă grosimea de 6.9 mm a telefonului

Huse Samsung Galaxy S6

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×