Prețul de comercializare al ceasului inteligent LG G Watch R pe piața europeană ar putea fi de 299 euro

901 ori
<b>Prețul de comercializare al ceasului inteligent LG G Watch R pe piața europeană ar putea fi de 299 euro</b>La doar o zi de la anunțul oficial, iată că primul smartwatch cu ecran circular al celor de la LG, și anume modelul G Watch R primește acum un prim preț de 299 euro, detaliu dezvăluit de către un comunicat de presă LG german ce anunța lansarea...

La doar o zi de la anunțul oficial, iată că primul smartwatch cu ecran circular al celor de la LG, și anume modelul G Watch R primește acum un prim preț de 299 euro, detaliu dezvăluit de către un comunicat de presă LG german ce anunța lansarea noului ceas inteligent ce rulează platforma Android Wear.

Aruncând o privire ulterioară asupra comunicatului de presă german ce poate fi regăsit chiar aici, observăm că acel citat ce dezvăluia prețul noului produs a fost acum modificat, lucru ce ar putea sugera faptul că fie a fost vorba de o greșeală, fie că prețul într-adevăr a fost cel corect, intenția companiei fiind de a remedia “scăparea”.

Prețul de comercializare al ceasului inteligent LG G Watch R pe piața europeană ar putea fi de 299 euro

Din câte am remarcat în ultimul timp, cei de la LG au început să aplice astfel de greșeli intenționate, un astfel de exemplu fiind dezvăluirea lui LG G Stylus în cadrul unui clip promoțional pentru modelul G3 Beat. Știind faptul că G Watch R costă 299 euro, aveți în plan achiziția o eventuală achiziție a sa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×