Huawei Ascend P7 pedepsit pentru măsluirea benchmarkului 3DMark: exclus din listele cu rezultate

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.153 ori
<b>Huawei Ascend P7 pedepsit pentru măsluirea benchmarkului 3DMark: exclus din listele cu rezultate</b>Se pare că Huawei Ascend P7 își măsluia rezultatele în benchmarkuri, după cum au descoperit cei de la AnandTech într-un material foarte reușit aici. în urma acestei semnalări, 3DMark a exclus telefonul din topurile sale și el figurează acum la...

Se pare că Huawei Ascend P7 își măsluia rezultatele în benchmarkuri, după cum au descoperit cei de la AnandTech într-un material foarte reușit aici. în urma acestei semnalări, 3DMark a exclus telefonul din topurile sale și el figurează acum la coada listei, fără scor.

în urma unei optimizări speciale care pornea atunci când handsetul detecta că benchmarkul a fost activat, terminalul își creștea performanta artificial și obținea scoruri "umflate". Astfel, în 3DMark Ice Storm Unlimited, acest device atingea scoruri de 7462 puncte, cu 28.3% mai mari decât cele reale. în GFXbench T Rex terminalul a atins 12.3 FPS, față de scorul real de 10.6 FPS.

Huawei Ascend P7 pedepsit pentru măsluirea benchmarkului 3DMark: exclus din listele cu rezultate

Vă reamintesc că Huawei Ascend P7 vine cu un procesor Kirin 910T, un quad core Cortex A9r4 tactat la 1.8 GHz, însoțit de 2 GB RAM și un display Full HD. Ascend P7 a fost descoperit că trișează în teste fiind folosit un benchmark special, o versiune de 3DMark care nu e disponibilă pentru public și a afișat rezultate cu 28% mai mici. Problema e că procesorul rămâne prea mult la frecventa maximă de 1.8 GHz, în loc să se adapteze dinamic la sarcinile ce îi erau oferite.

Huawei Ascend P7 pedepsit pentru măsluirea benchmarkului 3DMark: exclus din listele cu rezultate

Multă lume și-a pierdut deja încrederea în testele benchmark încă de când Samsung și al său Note 3 au fost prinși trișând în AnTuTu. și acum iată încă o lovitură la adresa credibilității acestor teste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×