Lenovo Vibe X2 Pro disponibil prin intermediul QuickMobile.ro la prețul de 1.499 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.314 ori
<b>Lenovo Vibe X2 Pro disponibil prin intermediul QuickMobile.ro la prețul de 1.499 lei</b>La scurt timp de la debutul lui Vibe X2, terminalul ce se afișa în cadrul târgului de tehnologie IFA 2014 din Berlin, producătorul chinez Lenovo anunța o variantă îmbunătățită a acestuia numită Vibe X2 Pro. La fel ca și în cazul fratelui...

La scurt timp de la debutul lui Vibe X2, terminalul ce se afișa în cadrul târgului de tehnologie IFA 2014 din Berlin, producătorul chinez Lenovo anunța o variantă îmbunătățită a acestuia numită Vibe X2 Pro. La fel ca și în cazul fratelui său mai mic, primim o ramă ce combină trei straturi diferite de culoare.

Astăzi, descoperim că noul model este disponibil și în stocurile celor de la QuickMobile, retailer ce afișează un preț de 1.499 lei pentru varianta aurie ce sosește la pachet cu 32 GB spațiu intern de stocare și conectivitate 4G LTE.

Lenovo Vibe X2 Pro disponibil prin intermediul QuickMobile.ro la prețul de 1.499 lei

La interior acest telefon ne oferă un display FHD de 5.3 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, 2 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal tot de 13 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4 KitKat împreună cu interfața Vibe UI 2.0. Un plus adus față de modelul precedent, este și slotul pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×