Lenovo Vibe Z lansat oficial, este primul smartphone compatibil LTE din portofoliul companiei

2.113 ori
<b>Lenovo Vibe Z lansat oficial, este primul smartphone compatibil LTE din portofoliul companiei</b>Nici bine nu am intrat în anul 2014, că producătorii au și început să lanseze noi device-uri, cum este cazul și celor de la Lenovo. Aceștia au lansat astăzi primul smartphone din portofoliul companiei ce este compatibil cu tehnologia LTE 4G. Pe...

Nici bine nu am intrat în anul 2014, că producătorii au și început să lanseze noi device-uri, cum este cazul și celor de la Lenovo. Aceștia au lansat astăzi primul smartphone din portofoliul companiei ce este compatibil cu tehnologia LTE 4G. Pe lângă acesta, Lenovo a mai lansat și alte 3 noi terminale.

Lenovo Vibe Z (K910) este modelul ce beneficiază de tehnologia LTE 4G, iar lista sa de specificații continuă cu un display IPS Full HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu apertură f/1.8 și una secundară de 5 megapixeli. Telefonul măsoară doar 7.9 mm în grosime, iar carcasa este fabricată din argint sau titan și cântărește 147 grame. De asemenea, capacul spate al lui Vibe Z este gravat cu laser, care astfel dă senzația unei țesături.

Lenovo Vibe Z K910

Pe lângă acest model, cei de la Lenovo au prezentat și alte 2 terminale din seria S: Lenovo S930, ce dispune de un display de 6 inch, cu rezoluție 1280x720 pixeli și Lenovo S650, care oferă un display qHD de 4.7 inch. Atât S930, cât și S650 beneficiază de o cameră foto de 8 megapixeli, sloturi dual-sim, procesoare quad-core MediaTek și de aceeași carcasă argintie folosită și pe Vibe Z.

De asemenea, Lenovo a mai lansat și smartphone-ul Lenovo A859 care dispune de un display IPS de 5 inch, cu rezoluție 1280x720 pixeli și un unghi de vizualizare de 178 grade. La fel ca și telefoanele din seria S de mai sus, și acesta integrează o cameră foto de 8 megapixeli, 8 GB de stocare, procesor quad-core MediaTek și Android 4.2.2 preinstalat.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×