Câteva brevete Samsung de design ne dau indicii cu privire la modul În care ar putea arăta Galaxy S5 sau Note 4

2.580 ori
<b>Câteva brevete Samsung de design ne dau indicii cu privire la modul În care ar putea arăta Galaxy S5 sau Note 4</b>După ce în luna august, Samsung a depus o serie de brevete pentru un design ce părea a fi desenat pentru Galaxy Note 3, dar care într-un final nu s-a dovedit a fi așa, iată că gigantul coreean a depus din nou aceeași serie de brevete în...

După ce în luna august, Samsung a depus o serie de brevete pentru un design ce părea a fi desenat pentru Galaxy Note 3, supoziție care în final nu s-a dovedit a fi reală, iată că gigantul coreean a depus din nou aceeași serie de brevete în decembrie.

Acest lucru ne-ar putea indica faptul că cei de la Samsung vor aplica acest design fie pe Galaxy S5, fie pe Galaxy Note 4. Chiar dacă din seria de imagini de mai jos, se poate observa un stylus integrat în telefon, lucru ce ne face să ne gândim la un terminal din seria Galaxy Note, s-ar putea ca Samsung să creeze un Galaxy S ce va dispune de un astfel de stylus.

Câteva brevete Samsung de design ne dau indicii cu privire la modul În care ar putea arăta Galaxy S5 sau Note 4

De asemenea, se poate observa că device-ul prezentat în aceste schițe nu dispune de butoane hardware, lucru ce ar putea fi o omitere temporară sau una de durată, prin care Samsung speră să dea un refresh design-ului telefoanelor din seria Galaxy S.

Design Samsung Galaxy S5 si Samsung Galaxy Note 4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×