eMAG.ro aduce HTC One Gold În România și noul HTC Desire 700

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.059 ori
<b>eMAG.ro aduce HTC One Gold În România și noul HTC Desire 700</b>După sosirea mult așteptată a lui LG G Flex în oferta celor de la eMAG.ro, pe care v-o anunțăm ieri, iată că azi găsim alte 2 terminale interesante în oferta retailerului. E vorba despre HTC Desire 700 și HTC One, în varianta aurie. &nbsp; HTC...

După sosirea mult așteptată a lui LG G Flex în oferta celor de la eMAG.ro, pe care v-o anunțăm ieri, iată că azi găsim alte 2 terminale interesante în oferta retailerului. E vorba despre HTC Desire 700 și HTC One, în varianta aurie.

HTC One cel auriu costă 2.489 lei, în versiunea de 32 GB și păstrează aceleași dotări ca și modelul care a ieșit Telefonul Anului 2013, atât în viziunea redactorilor Mobilissimo.ro, cât și a cititorilor care au votat la sondaj. Vă reamintesc că e vorba aici despre un smartphone cu ecran Full HD de 4.7 inch, procesor Snapdragon 600 și camera de 4 Ultrapixeli.

Pret HTC Desire 700 la eMAG

Dacă HTC Desire 500 e un hit și un device cu raport calitate preț excelent, HTC Desire 700 e o ofertă și mai atractivă. La prețul de 1.899 lei, ni se propune un dual SIM cu toate "bunătățile" lui HTC One, de la Zoe la BoomSound, cu două difuzoare stereo frontale. Avem parte și de Android 4.1, un display de 5 inch cu rezoluție qHD, slot microSD, 8 GB stocare și 1 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×