Lenovo Vibe Z2 Pro va aduce un display Quad HD de 6 inch și o baterie de 4000 mAh

1.415 ori
<b>Lenovo Vibe Z2 Pro va aduce un display Quad HD de 6 inch și o baterie de 4000 mAh</b>Iată că nu doar LG G3 va fi singurul terminal de pe piață cu un display Quad HD (2560x1440 pixeli), ci și Lenovo Vibe Z2 Pro, terminal ce urmează a fi lansat în curând pe piața din China. De asemenea, acest nou terminal Lenovo va reuși să...

Iată că nu doar LG G3 va fi singurul terminal de pe piață cu un display Quad HD (2560x1440 pixeli), ci și Lenovo Vibe Z2 Pro, terminal ce urmează a fi lansat în curând pe piața din China. De asemenea, acest nou terminal Lenovo va reuși să impresioneze și la un alt capitol, și anume bateria.

Aflăm că Lenovo Vibe Z2 va aduce o baterie de 4000 mAh, unitate ce se va dovedi foarte utilă ținând cont de faptul că avem la dispoziție un display Quad HD de 6 inch ce va consuma destul de multă energie. Printre celelalte dotări ale lui Lenovo Vibe Z2 Pro se mai număr un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, o cameră foto de 16 megapixeli cu sistem de stabilizare optică a imaginii și conectivitate NFC.

Lenovo Vibe Z2 Pro

Deși este un smartphone destul de mare (6 inch), aflăm că Lenovo Vibe Z2 Pro va măsura doar 7.7 mm în grosime, lucru ce este de apreciat. Rămâne să vedem când va fi anunțat oficial acest device și la ce preț va ajunge pe piață.

Lenovo Vibe Z2 Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×