LG Electronics devine producătorul numărul 3 la nivel global În primul trimestru din 2014

730 ori
<b>LG Electronics devine producătorul numărul 3 la nivel global În primul trimestru din 2014</b>în timp ce numărăm orele rămase până la evenimentul de lansare a lui LG G3, aflăm și unele noutăți cu privire la situația companiei LG Electronics din punct de vedere a vănzărilor. Se pare că în acest prim trimestru din 2014, compania...

în timp ce numărăm orele rămase până la evenimentul de lansare a lui LG G3, aflăm și unele noutăți cu privire la situația companieiLG Electronics din punct de vedere a vănzărilor. Se pare că în acest prim trimestru din 2014, compania sud-coreeană a reușit să ocupe locul 3 în topul celor mai mari companii producătoare de terminale mobile din lume.

Cum era de așteptat, Samsung și-a revendicat locul 1, în timp ce gigantul american Apple a ocupat poziția numărul doi. Din punct de vedere al încasărilor, LG a obținut în acest trimestru mai mult de 3.18 miliarde de dolari din vânzarea de terminale mobile la nivel global.

O mare parte din aceste vânzări au fost susținute și de către modelul LG G2, terminal care a reușit să aducă un refresh la capitolul design în comparație cu smartphone-urile precedente lansate pe piață. Se așteaptă ca acum, odată cu lansarea lui LG G3, cifrele pentru trimestrul doi să fie și mai mari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×