LG Electronics devine producătorul numărul 3 la nivel global În primul trimestru din 2014

Autor:  | Publicat în:  LG 636 ori
<b>LG Electronics devine producătorul numărul 3 la nivel global În primul trimestru din 2014</b>în timp ce numărăm orele rămase până la evenimentul de lansare a lui LG G3, aflăm și unele noutăți cu privire la situația companiei LG Electronics din punct de vedere a vănzărilor. Se pare că în acest prim trimestru din 2014, compania...

în timp ce numărăm orele rămase până la evenimentul de lansare a lui LG G3, aflăm și unele noutăți cu privire la situația companieiLG Electronics din punct de vedere a vănzărilor. Se pare că în acest prim trimestru din 2014, compania sud-coreeană a reușit să ocupe locul 3 în topul celor mai mari companii producătoare de terminale mobile din lume.

Cum era de așteptat, Samsung și-a revendicat locul 1, în timp ce gigantul american Apple a ocupat poziția numărul doi. Din punct de vedere al încasărilor, LG a obținut în acest trimestru mai mult de 3.18 miliarde de dolari din vânzarea de terminale mobile la nivel global.

O mare parte din aceste vânzări au fost susținute și de către modelul LG G2, terminal care a reușit să aducă un refresh la capitolul design în comparație cu smartphone-urile precedente lansate pe piață. Se așteaptă ca acum, odată cu lansarea lui LG G3, cifrele pentru trimestrul doi să fie și mai mari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×