Lenovo X910, un misterios terminal cu Android 4.2.2 obține un scor impresionant În AnTuTu

1.262 ori
<b>Lenovo X910, un misterios terminal cu Android 4.2.2 obține un scor impresionant În AnTuTu</b>Unul dintre primele semne că avem de-a face cu un terminal nou, interesant și neanunțat oficial încă este descoperirea rezultatului sau într-un benchmark. Asta se întâmplă cu misteriosul Lenovo X910, care și-a făcut apariția în AnTuTu cu un...

Unul dintre primele semne că avem de-a face cu un terminal nou, interesant și neanunțat oficial încă este descoperirea rezultatului sau într-un benchmark. Asta se întâmplă cu misteriosul Lenovo X910, care și-a făcut apariția în AnTuTu cu un rezultat impresionant de 29.231 de puncte.

Handsetul rulează Android 4.2.2, pare a dispune de un procesor Snapdragon 800 de 2.1 GHz, conform speculațiilor și aici se oprește și lista de specificații a acestui model. Lenovo ne impresionase plăcut cu phabletul K900, cel cu spate metalic și procesor dual core Intel Clover Trail+, prezentat la MWC 2013.

Dacă producătorul asiatic a păstrat măcar o parte din acel look, cuplată acum cu un Snapdragon 800, am putea avea un hit aici. Lenovo nu este primul nume care vine în minte când ne gândim la un super smartphone, mai ales că pe piața din România s-au remarcat mai degrabă prin tablete. Ce fel de device credeți că ne pregătesc? Telefon, phablet sau poate chiar tabletă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×