Lenovo Z5 Pro are mecanismul glisant detaliat, împreună cu cipul său special pentru securitate

1.625 ori
<b>Lenovo Z5 Pro are mecanismul glisant detaliat, împreună cu cipul său special pentru securitate</b>În așteptarea lansării de la început de noiembrie, iată că Lenovo Z5 Pro are câteva detalii noi dezvăluite, astăzi sosind informații despre mecanismul slider. De asemenea, descoperim și câte ceva despre cip-ul special de securitate pe care

Lenovo Z5 Pro a avut o sumedenie de scăpări până acum, dar şi ceva neclaritate cu privire la numele şi identitatea sa (era menționat și ca S5 Pro). Ce e deosebit aici e că avem un mecanism glisant, dar şi un cip integrat pentru securitate şi 4 camere. Avem extra detalii mai jos.

Lenovo Z5 pro

Terminalul e aşteptat să debuteze oficial pe 1 noiembrie, deci peste 2 zile, iar mecanismul său glisant va putea fi activat în mod similar cu cel de pe Xiaomi Mi Mix 3, adică manual şi nu automat. Acel mecanism va avea 6 sau mai multe puncte de ghidaj "dublu helix". E vorba probabil despre un soi de arcuri, aşa cum arată scăpările. Lenovo a promis că va explica întregul concept joi, la debut.

Lenovo Z5 pro

Au fost deja făcute peste 300.000 de teste de activare în laborator, deci mecanismul e foarte rezistent la stres. Cipul de securitate va oferi extra protecţie şi criptare a datelor. Ar trebui să fie inspirat de cipul Google Titan, aparent. Datele preluate prin modalităţile de identificare biometrică vor fi stocate în siguranţă pe acest cip. Lenovo Z5 Pro va sosi cu un cititor de amprente integrat în panoul de display și va avea suport și pentru deblocare facială.

Lenovo Z5 Pro are 4 camere la bord, două în spate şi două pe porţiunea glisantă pentru selfie. Unul dintre senzorii selfie va avea o rezoluţie de 25 MP cu siguranţă. Telefonul va avea un display AMOLED de 6.42 inch, procesor Snapdragon 845, până la 8 GB RAM şi baterie de 4000 mAh. Aşteptăm şi preţul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×