Lenovo Z5s are debutul amânat, astfel că Samsung va avea premiera lansării unui telefon cu ecran Infinity-O

885 ori
<b>Lenovo Z5s are debutul amânat, astfel că Samsung va avea premiera lansării unui telefon cu ecran Infinity-O </b>Cu toate că o serie de teasere marca Lenovo anunțau lansarea modelului Z5s pe data de 6 decembrie, iată că asistăm la o amânare a debutului. Prezentarea telefonului va avea loc abia pe 18 decembrie, ceea ce înseamnă că Samsung

Deși ieri așteptam printre altele și lansarea lui Lenovo Z5s, iată că astăzi vine vestea referitoare la o amânare a debutului. Nu știm motivul pentru care s-a optat pentru mutarea lansării, asta în situația în care Lenovo ar fi avut de câștigat titlul pentru primul smartphone de pe piață cu decupaj circular în ecran pentru camera selfie. Lansarea vine abia pe 18 decembrie, astfel că Samsung rămâne cu premiera unui asemenea device (10 decembrie).

Lenovo Z5S

Revenind la modelul Lenovo Z5s, acesta primește astăzi și câteva materiale teaser care dezvăluie unele detalii. În primul rând aflăm că acel "s" din denumirea sa înseamnă "Speed", adică viteză - probabil o aluzie la utilizarea unui procesor high-end la bord. De asemenea, avem un alt material în care iese la iveală prezența unei camere foto triple în partea din spate - sub o amplasare similară cu cea de pe Huawei P20 Pro.

Lenovo Z5S

Observăm și nuanțele în gradient aplicate panoului spate din sticlă și în mod interesant și rama metalică este vopsită într-o culoare de mov similară. Din datele care se știu pentru moment, Lenovo Z5s ar fi așteptat cu ecran Full HD+ de 6.39 inch și baterie de 3210 mAh la bord. Se vorbește și despre posibilitatea ca device-ul să aibă procesor Snapdragon 710 sau Snapdragon 845, detaliu despre care ne vom convinge peste 11 zile! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×