Lenovo Z5 Pro își prezintă mecanismul slider în câteva fotografii înaintea lansării de mâine

1.458 ori
<b>Lenovo Z5 Pro își prezintă mecanismul slider în câteva fotografii înaintea lansării de mâine</b>Dacă octombrie a fost o lună tare agitată în materie de lansări smartphone se pare că nici ultima lună din toamnă nu se va dezice de această caracterizare. Chiar în prima zi de noiembrie așteptăm debutul lui Lenovo Z5 Pro, telefon cu mecanism

Prima zi a lunii noiembrie va fi marcată de lansarea unui nou smartphone cu mecanism slider, asta la doar câteva zile distanță de la prezentarea lui Xiaomi Mi Mix 3. Este vorba despre Lenovo Z5 Pro și până când vom afla dacă acesta va reuși să fure titlul de cel mai ieftit telefon cu mecanism slider celor de la Xiaomi, avem ocazia să vedem device-ul într-o serie de fotografii hands-on de tip unboxing.

Lenovo Z5 Pro

Din câte putem observa, telefonul vine echipat cu un ecran generos la capitolul diagonală și cu un mecanism slider care găzduiește camera frontală și alți senzori necesari. Privim și asupra unei imagini care ne prezintă partea din spate a telefonului, zonă care sincer nu pare a impresiona plăcut la prima vedere.

Lenovo Z5 Pro

Are parte de un look generic și textura glossy pare a caracteriza mai degrabă un panou din policarbonat decât unul din sticlă. Acest fapt ar putea sugera că dotările lui Lenovo Z5 Pro ar putea fi unele mid-range și nu high-end după cum se vehicula. De asemenea, nu este clar dacă telefonul va avea sau nu scanner de amprente în ecran sau dacă se merge pe deblocare facială 3D.

Ne convingem exact cum stă treaba mâine când smartphone-ul devine oficial!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×