Lenovo Z5 Pro, cel mai ieftin smartphone cu mecanism slider primește o variantă și mai accesibilă, certificată de TENAA

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.507 ori
<b>Lenovo Z5 Pro, cel mai ieftin smartphone cu mecanism slider primește o variantă și mai accesibilă, certificată de TENAA</b>La începutul acestei luni producătorul chinez Lenovo anunța și lansarea lui Lenovo Z5 Pro, primul smartphone mid-range de pe piață cu mecanism slider. Acesta impresiona prin raportul ecran-corp, dar și prin prețul foarte mic de vânzare

Începutul acestei luni ne-a adus și lansarea lui Lenovo Z5 PRO, un telefon deosebit care se remarcă prin faptul că este primul mid-range de pe piață cu mecanism slider. Are și un raport corp-ecran deosebit în ciuda așteptărilor și pe deasupra prețul de comercializare este foarte atractiv, de doar 250 euro pentru varianta ce ne aduce 6 GB memorie RAM și 64 GB de stocare flash, sau 290 euro pentru 6 GB RAM + 128 GB stocare.

Dacă această sumă nu vi se părea suficient de bună aflați astăzi că Lenovo tocmai a certificat și alte configurații ale telefonului Z5 Pro, modele cu 3 GB RAM, respectiv 4 GB RAM. Informația vine prin intermediul TENAA care a aprobat telefonul și care totodată confirmă faptul că avem și ecran AMOLED de 6.39 inch cu rezoluție FHD+, respectiv procesor Snapdragon 710.

Aici telefonul este listat de TENAA cu o baterie mai mică decât cea dezvăluită de Lenovo și anume o unitate de 3100 mAh vs. 3350 mAh. Și la capitolul dimensiuni sunt ceva diferențe, dar poate că măsurătorile nu au fost tocmai precise. Ținând cont de faptul că varianta cu 6 GB RAM costă 250 euro, atunci cea cu 3 GB RAM ar putea ajunge la 160-170 euro chiar!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×