Lenovo Z5 Pro, cel mai ieftin smartphone cu mecanism slider primește o variantă și mai accesibilă, certificată de TENAA

1.627 ori
<b>Lenovo Z5 Pro, cel mai ieftin smartphone cu mecanism slider primește o variantă și mai accesibilă, certificată de TENAA</b>La începutul acestei luni producătorul chinez Lenovo anunța și lansarea lui Lenovo Z5 Pro, primul smartphone mid-range de pe piață cu mecanism slider. Acesta impresiona prin raportul ecran-corp, dar și prin prețul foarte mic de vânzare

Începutul acestei luni ne-a adus și lansarea lui Lenovo Z5 PRO, un telefon deosebit care se remarcă prin faptul că este primul mid-range de pe piață cu mecanism slider. Are și un raport corp-ecran deosebit în ciuda așteptărilor și pe deasupra prețul de comercializare este foarte atractiv, de doar 250 euro pentru varianta ce ne aduce 6 GB memorie RAM și 64 GB de stocare flash, sau 290 euro pentru 6 GB RAM + 128 GB stocare.

Dacă această sumă nu vi se părea suficient de bună aflați astăzi că Lenovo tocmai a certificat și alte configurații ale telefonului Z5 Pro, modele cu 3 GB RAM, respectiv 4 GB RAM. Informația vine prin intermediul TENAA care a aprobat telefonul și care totodată confirmă faptul că avem și ecran AMOLED de 6.39 inch cu rezoluție FHD+, respectiv procesor Snapdragon 710.

Aici telefonul este listat de TENAA cu o baterie mai mică decât cea dezvăluită de Lenovo și anume o unitate de 3100 mAh vs. 3350 mAh. Și la capitolul dimensiuni sunt ceva diferențe, dar poate că măsurătorile nu au fost tocmai precise. Ținând cont de faptul că varianta cu 6 GB RAM costă 250 euro, atunci cea cu 3 GB RAM ar putea ajunge la 160-170 euro chiar!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×