Nokia 8.1 este confirmat de Google, fiind menționat pe lista de terminale cu suport ARCore

1.433 ori
<b>Nokia 8.1 este confirmat de Google, fiind menționat pe lista de terminale cu suport ARCore</b>Dacă în această dimineață aflam că smartphone-ul Nokia 8.1 tocmai ce a primit certificarea din partea NCC, iată că acum descoperim că device-ul a fost confirmat și de către Google. Descoperim că handset-ul este acum listat în baza

Deși credeam că HMD Global a terminat cu lansările pentru acest an, se pare că mai avem parte de cel puțin un debut nou în zona smartphone. Este vorba despre Nokia 8.1, un telefon care luna trecută își făcea apariția în cadrul testului GeekBench cu dotări nu tocmai impresionante și care în ultimele zile primea certificarea NCC. Acum descoperim că device-ul a fost și confirmat oficial de către Google.

Aceștia au listat telefonul în secțiunea de terminale ce oferă suport ARCore, semn că lansarea sa este foarte aproape. Din ce am aflat anterior, ne așteptăm la apariția unui procesor Snapdragon 710 la bord, o alegere destul de ciudată ținâd cont de faptul că predecesorul adică Nokia 8 era un flagship cu CPU Snapdragon 835.

De această dată se merge pe ideea unui mid-range și nu ar fi exclus ca la bord să vedem Android One. Un lucru interesant de văzut va fi acela dacă telefonul preia din elementele de design ale predecesorului, sau dacă se merge pe noul stil 2018 unde avem decupaj în ecran și panou spate din sticlă. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×