Începe marea găurire! Samsung şi Huawei lansează primele telefoane "Infinity O" pe 10, respectiv 17 decembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Huawei 1.953 ori
<b>Începe marea găurire! Samsung şi Huawei lansează primele telefoane "Infinity O" pe 10, respectiv 17 decembrie</b>Finalul anului ne va aduce și o premieră pe piața smartphone, ceva ce nu preconizam la început de 2018. Este vorba despre trecerea la noul trend al decupajului direct în panoul de ecran pentru camera selfie, stil care va fi adoptat pentru

După o perioadă de speculaţii cu privire la duelul din culise dintre Huawei şi Samsung, legat de cine va lansa primul telefon cu decupaj în stil Infinity-O, avem în sfârşit răspunsul. Samsung are premiera, cu Galaxy A8s, dar nici Huawei nu se lasă prea mult aşteptată, cu Nova 4. Datele lor de lansare tocmai au apărut online.

Huawei Nova 4

Ambele companii şi-au anunţat data de debut pe Weibo, iar Samsung Galaxy A8s vede lumina zilei pe 10 decembrie, în vreme ce Huawei Nova 4 apare pe 17 decembrie. Ambele postări de pe conturi de microblogging din China sunt culmea, foarte similare şi cu aceeaşi abordare vizuală. Ambele modele au ecrane aproape de definiţia edge to edge, perturbate doar de un orificiu stânga sus, pentru camera selfie.

Cea mai bună analogie e cu un bilet capsat de autobuz de pe vremuri. Samsung Galaxy A8s este de asemenea un preview pentru Galaxy S10, deci e cu atât mai interesant. Nova 4 ar fi oarecum şi un model anticipativ pentru Huawei P30, dar nu băgăm mana în foc, Huawei având un buget de R&D uriaş şi multă mândrie în încercarea de a ajunge pe primul loc global fara a copia pe nimeni.

Telefonul pregătit de Huawei a scăpat de multiple ori, inclusiv în fotografii reale şi hands on, dar Galaxy A8s a apărut ceva mai rar. Acesta din urmă e aşteptat cu un ecran Infinity-O de 6.39 inch, talie de 7.38 mm, cameră frontală de 24 MP şi cameră triplă de 24 MP + 10 MP + 5 MP. Are şi baterie de 3400 mAh şi Android 9.0 Pie, plus 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Ar fi primul telefon Samsung cu procesor Snapdragon 710.

Huawei Nova 4 este aşteptat cu un procesor Kirin 980 probabil, 6 GB RAM şi o cameră generoasă în faţă, peste 20 MP, plus o cameră duală sau triplă în spate.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×