Iată ce aduce nou Android 6.0 Marshmallow în materie de aplicații software preinstalate; Nexus Camera, Play Music și multe altele

1.428 ori
<b>Iată ce aduce nou Android 6.0 Marshmallow în materie de aplicații software preinstalate; Nexus Camera, Play Music și multe altele</b>Ieri, cei de la Google au avut multă treabă, at&acirc;t cu lansarea noilor smartphone-uri Nexus, c&acirc;t și cu prezentarea noilor funcții din versiunea finală Android 6.0 Marshmallow. Și &icirc;ntr-adevăr noutățile aduse de acest OS sunt cu...

Ieri, cei de la Google au avut multă treabă, atât cu lansarea noilor smartphone-uri Nexus, cât și cu prezentarea noilor funcții din versiunea finală Android 6.0 Marshmallow. Și într-adevăr noutățile aduse de acest OS sunt cu adevărat dulci la fel ca și bezelele pe care roboțelul Android pare să le adore de asemenea.

În rândurile de mai jos vom prezenta rând pe rând, noutățile în materie de aplicații software ce sunt incluse în Android 6.0 Marshmallow.

Nexus Camera

Printre aplicațiile ce se pot bucura la rândul lor de un update, se află și Nexus Camera, software prin care putem realiza fotografii și captura materiale video. Pentru a se potrivi cu noile camere foto de pe Nexus 6P și Nexus 5P, Google aduce acum câteva funcții foarte interesante pentru Nexus Camera.

Una dintre acestea este suportul pentru filmare slow-motion (120fps - Nexus 5X / 240fps Nexus 6P). De asemenea, primim și un mod HDR+ actualizat ce detectează momentul propice pentru a intra în funcțiune. În cazul în care veți opta pentru Nexus 6P, o să primiți și funcția prin care puteți realiza materiale gif dintr-o serie de fotografii.

Play Music

Play Music

Există și noutăți pentru iubitorii de muzică, în prim-plan aflându-se aplicația Play Music. Aceasta din urmă vine acum cu un abonament destinat familiilor ce va costa 14.99 dolari pe lună și va perimite astfel utilizare contului de către persoane. Odată ales acest plan, veți putea asculta materiale audio nelimitat.

Google Photos

De asemenea, nici aplicația Google Photos nu a fost lăsată deoparte, aceasta oferind acum mai multe beneficii la pachet. Vom primi posibilitatea de distribuire a unui album specific cu prietenii, iar odată cu adăugarea unei noi fotografii, ceilalți vor primi o notificare pentru vizualizarea acesteia.

Google Photos

Putem tăgui și persoanele din fotografiile noastre în mod privat, dar și beneficia de suport pentru Chromecast. Aparent, încă de la debutul acestui serviciu, au fost încărcate mai mult de 50 miliarde de fotografii și materiale video.

Chromecast

Chromecast

Cum era de așteptat, și aplicația destinată dongle-ului Chromecast a primit o actualizare importantă. Odată cu această nouă versiune primim funcția de căutare vocală prin care conținutul video va fi găsit într-un mod mult mai ușor, fără a fi nevoie să navigăm prin liste lungi de materiale împărțite pe categorii.

De asemenea, ni se aduc și butoane speciale de playback pentru controlul dongle-ului Chromecast direct de pe telefon. Desigur, și alte aplicații beneficiază de update-uri interesante, dar aceste funcții le vom descoperi pe parcursul extinderii lui Android 6.0 Marshmallow.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×