Android 6.0 ajunge pe device-urile Nexus începând de săptămâna viitoare; iată modelele compatibile

1.421 ori
<b>Android 6.0 ajunge pe device-urile Nexus începând de săptămâna viitoare; iată modelele compatibile</b>&Icirc;n cadrul evenimentului de ieri, pe l&acirc;ngă lansarea noilor smartphone-uri din gama Nexus, cei de la Google ne-au prezentat și versiunea finală Android 6.0 Marshmallow, OS ce vine cu o serie de &icirc;mbunătățiri la pachet. Cum era de...

În cadrul evenimentului de ieri, pe lângă lansarea noilor smartphone-uri din gama Nexus, cei de la Google ne-au prezentat și versiunea finală Android 6.0 Marshmallow, OS ce vine cu o serie de îmbunătățiri la pachet. Cum era de așteptat, la scurt timp a fost dezvăluită și lista de terminale Nexus ce vor primi noua variantă Android.

Printre terminalele compatibile se află smartphone-urile Nexus 5, Nexus 6, dar și tableta Nexus 7 (2013). De asemenea, pe listă se mai regăsește și device-ul Nexus Player. Din câte se pare, actualizarea va sosi săptămâna viitoare, cel mai probabil pe data de 5 octombrie.

Una dintre noutățile aduse de către Android 6. Marshmallow, este setarea prin care putem alege ce funcții să fie utilizate de către aplicațiile instalate pe device-ul nostru. Mai precis, în cazul browser-ului Chrome putem alege să nu fie utilizată locația, microfonul sau camera foto. Este de așteptat ca în următoarele zile și alți producători hardware să anunțe lista de terminale ce vor primi update-ul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×