LeTV Max4-70 este o tabletă de 6.9 inch cu procesor Snapdragon 810, care tocmai a fost testată în GFXBench

710 ori
<b>LeTV Max4-70 este o tabletă de 6.9 inch cu procesor Snapdragon 810, care tocmai a fost testată în GFXBench</b>Cei de la LeTV s-au remarcat &icirc;n ultimul an printr-o serie de handseturi cu dotări de flagship şi designuri foarte arătoase. Ele aveau şi preţuri bune şi era doar o chestiune de timp p&acirc;nă ce compania avea să &icirc;şi diversifice...

Cei de la LeTV s-au remarcat în ultimul an printr-o serie de handseturi cu dotări de flagship şi designuri foarte arătoase. Ele aveau şi preţuri bune şi era doar o chestiune de timp până ce compania avea să îşi diversifice portofoliul. Ei bine, azi aflăm că LeTV intra pe piaţa de tablete, cel puţin dacă ne luăm după o scăpare din GFXBench.

În acest test benchmark a apărut modelul LeTV Max4-70, aflat la graniţa dintre smartphone şi tabletă. El ar avea o diagonală de 6.9 inch şi dotări high end destul de bune. Noul venit oferă o rezoluţie Full HD, un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 810, cu GPU Adreno 430, dar şi 4 GB RAM şi 64 GB memorie internă.

LeTV Max4-70 este o tabletă de 6.9 inch cu procesor Snapdragon 810, care tocmai a fost testată în GFXBench

Avem parte de Android 5.0.2 ca OS, deşi terminalul ar putea debuta cu Android Marshmallow preinstalat. Lista de dotări din GFXBench e vagă în rest, menţionând doar suportul WiFi şi Bluetooth, dar fără NFC şi GPS, iar nici camerele nu sunt listate. O presupusă tabletă LeTVapărea şi săptămâna trecută, LeTV Le Max Pro, cu un ecran de 18.4 inch, probabil listat greşit pentru că acela ar trebui să fie un phablet de 5.5 inch Quad HD conform primelor randari.

Terminalul va avea un CPU Snapdragon 820 şi va fi un companion interesant pentru tableta de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×