Sony Mobile va reduce numărul de smartphone-uri lansate în 2016; Ar putea lansa doar 2 telefoane!

707 ori
<b>Sony Mobile va reduce numărul de smartphone-uri lansate în 2016; Ar putea lansa doar 2 telefoane!</b>Am avut un deja vu atunci c&acirc;nd am auzit că Sony va reduce numărul de smartphone-uri lansate &icirc;n 2016 şi asta pentru simplul fapt că la finalul anului trecut apărea vestea că japonezii vor lansa mai puţine modele &icirc;n 2015 fata de...

Am avut un deja vu atunci când am auzit că Sony va reduce numărul de smartphone-uri lansate în 2016 şi asta pentru simplul fapt că la finalul anului trecut apărea vestea că japonezii vor lansa mai puţine modele în 2015 fata de 2014. Era vorba de modele flagship atunci şi hai să vedem ce e nou acum.

Sony ar urma să renunţe la unitatea de cercetare şi dezvoltare din Taiwan, ca urmare a deciziei de a restrânge numărul de modele smartphone lansate în anul următor. Surse din industrie afirma că Sony Mobile ar putea lansa doar 2 smartphone-uri în 2016, după ce a lansat în jur de 5 handseturi în acest an. Până acum compania prezenta în jur de 5-8 noi modele în fiecare an.

Tot pe lista de planuri Sony se află şi decizia de a opri producţia de smartphone-uri la fabricile Foxconn. Comenzile firmei japoneze ar fi fost deja direcţionate spre Arima Communications şi Compal Electronics, declară aceleaşi surse. Nu avem deocamdată confirmări ale acestor teorii şi planuri, dar dacă e aşa, atunci Sony riscă să devină un jucător minor pe piaţa smartphone.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×