Varianta cu procesor Snapdragon 820 a phablet-ului Note 7 descoperită în GeekBench

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.601 ori
<b>Varianta cu procesor Snapdragon 820 a phablet-ului Note 7 descoperită în GeekBench</b>Iată că la scurt timp după ce varianta cu procesor Exynos a phablet-ului Galaxy Note 7 se afișa în cadrul testului benchmark GeekBench, vedem listat și modelul ce optează pentru un CPU Snapdragon 820. Această versiune vine cu 4 GB memorie RAM și cu

Chiar de curând vedeam phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 listat în baza de date a celor de la GeekBench, terminal cunoscut sub numele de cod SM-930F și care sosea la bord cu un procesor octa-core Samsung. Astăzi în același test benchmark își face apariția și varianta cu CPU Snapdragon 820 - moment în care aflăm și scorul obținut de handset la testul single și multi-core.

Note 7 Geekbench

Ei bine, la testul single-core se obține un scor de 2330 puncte, pe când la testul multi-core sunt obținute 5360 puncte. Acest model numit SM-N930R6 vine cu procesorul quad-core amintit mai sus, cu 4 GB memorie RAM și cu sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow preinstalat alături de interfața TouchWiz.

Ținând cont și de zvonurile din ultima perioadă, ne putem aștepta să vedem pe piață și o variantă mai bine dotată cu 6 GB memorie RAM, și poate cu un procesor Snapdragon 821/823 la bord. Note 7 va adopta un display QHD de 5.77 inch cu margini curbate în stil S7 Edge, o cameră foto principală de 12 megapixeli cu tehnologie Dual Pixel și cu un stylus S-Pen ce va acționa și o serie de noi funcții software.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×