Lewis Hamilton "piloteaza" un BlackBerry Storm!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.302 ori

Dupa ce de abia aflam ca mult-asteptatul BlackBerry Storm, primul handset cu touchscreen produs de RIM a debutat prin Vodafone, iata ca au inceput sa apara si norocosi care il folosesc deja. Printre acestia se numara si pilotul britanic Lewis Hamilton,...

Dupa ce de abia aflam ca mult-asteptatul BlackBerry Storm, primul handset cu touchscreen produs de RIM a debutat prin Vodafone, iata ca au inceput sa apara si norocosi care il folosesc deja. Printre acestia se numara si pilotul britanic Lewis Hamilton, fericitul posesor al unui Storm, pe care il putetm vedea in actiune in clipul urmator:

Lewis Hamilton are BlackBerry Storm

Pare evidenta alegerea celor de la Vodafone, care si sponsorizeaza echipa lui Hamilton, McLaren-Mercedes, folosindu-se acum de imaginea tanarului pilot care conduce clasamentul Formula 1 la aceasta ora. Ultima oara cand Lewis devenea subiect de discutii pe bloguri, el utiliza un BlackBerry Curve, dar iata ca pilotul a facut trecerea la un handset mai rapid si performant.

Clipul video de mai sus este una dintre cele mai clare experiente hands on cu acest terminal dintre toate cele pe care le-am vazut pana acum. Lewis vizioneaza continuturi video pe Storm, arunca o privire asupra magazinului de muzica Vodafone si foloseste si browserul pentru cateva secunde, trecand si prin galeria foto.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×