LG a vandut 5 milioane de telefoane Viewty, acum disponibile in noi culori

Autor:  | Publicat în:  LG 1.529 ori
<b>LG a vandut 5 milioane de telefoane Viewty, acum disponibile in noi culori</b>LG a anuntat recent ca, la 14 luni dupa lansarea sa, telefonul cu camera Viewty a fost vandut in peste 5 milioane de exemplare in toata lumea. Succes pe toata linia pentru LG, se pare! 350.000 de unitati au fost vandute in tara de bastina a...

LG a anuntat recent ca, la 14 luni dupa lansarea sa, telefonul cu camera Viewty a fost vandut in peste 5 milioane de exemplare in toata lumea. Succes pe toata linia pentru LG, se pare!

350.000 de unitati au fost vandute in tara de bastina a producatorului, Coreea de Sud, in vreme ce restul de 4.650.000 de exemplare au ajuns peste Ocean, in special in Europa si restul Asiei. Pe langa anuntarea oficiala a acestei performante, LG a prezentat publicului si noi variante de culoare ale faimosului Viewty, dotat cu o camera de 5 megapixeli.

Pana acum, handsetul era disponibil in culorii vii, gen rosu sau roz, dar iata-l acum prezent pe piata cu o carcasa albastra sau una argintie. Producatorul sud-coreean spera sa repete succesul lui Viewty prin intermediul telefonului KC910 Renoir, dotat cu o camera de 8 megapixeli si considerat succesorul terminalului anterior mentionat.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×