LG a vandut 5 milioane de telefoane Viewty, acum disponibile in noi culori

1.539 ori
<b>LG a vandut 5 milioane de telefoane Viewty, acum disponibile in noi culori</b>LG a anuntat recent ca, la 14 luni dupa lansarea sa, telefonul cu camera Viewty a fost vandut in peste 5 milioane de exemplare in toata lumea. Succes pe toata linia pentru LG, se pare! 350.000 de unitati au fost vandute in tara de bastina a...

LG a anuntat recent ca, la 14 luni dupa lansarea sa, telefonul cu camera Viewty a fost vandut in peste 5 milioane de exemplare in toata lumea. Succes pe toata linia pentru LG, se pare!

350.000 de unitati au fost vandute in tara de bastina a producatorului, Coreea de Sud, in vreme ce restul de 4.650.000 de exemplare au ajuns peste Ocean, in special in Europa si restul Asiei. Pe langa anuntarea oficiala a acestei performante, LG a prezentat publicului si noi variante de culoare ale faimosului Viewty, dotat cu o camera de 5 megapixeli.

Pana acum, handsetul era disponibil in culorii vii, gen rosu sau roz, dar iata-l acum prezent pe piata cu o carcasa albastra sau una argintie. Producatorul sud-coreean spera sa repete succesul lui Viewty prin intermediul telefonului KC910 Renoir, dotat cu o camera de 8 megapixeli si considerat succesorul terminalului anterior mentionat.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×