LG a vandut 5 milioane de telefoane Viewty, acum disponibile in noi culori

Autor:  | Publicat în:  LG 1.494 ori
<b>LG a vandut 5 milioane de telefoane Viewty, acum disponibile in noi culori</b>LG a anuntat recent ca, la 14 luni dupa lansarea sa, telefonul cu camera Viewty a fost vandut in peste 5 milioane de exemplare in toata lumea. Succes pe toata linia pentru LG, se pare! 350.000 de unitati au fost vandute in tara de bastina a...

LG a anuntat recent ca, la 14 luni dupa lansarea sa, telefonul cu camera Viewty a fost vandut in peste 5 milioane de exemplare in toata lumea. Succes pe toata linia pentru LG, se pare!

350.000 de unitati au fost vandute in tara de bastina a producatorului, Coreea de Sud, in vreme ce restul de 4.650.000 de exemplare au ajuns peste Ocean, in special in Europa si restul Asiei. Pe langa anuntarea oficiala a acestei performante, LG a prezentat publicului si noi variante de culoare ale faimosului Viewty, dotat cu o camera de 5 megapixeli.

Pana acum, handsetul era disponibil in culorii vii, gen rosu sau roz, dar iata-l acum prezent pe piata cu o carcasa albastra sau una argintie. Producatorul sud-coreean spera sa repete succesul lui Viewty prin intermediul telefonului KC910 Renoir, dotat cu o camera de 8 megapixeli si considerat succesorul terminalului anterior mentionat.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×