LG alege să nu lanseze momentan un smartphone pliabil din cauza cererii scăzute pentru asemenea terminale

515 ori
<b>LG alege să nu lanseze momentan un smartphone pliabil din cauza cererii scăzute pentru asemenea terminale</b>Deși multe companii din zona smartphone vor prezenta device-uri pliabile în cadrul ediției din 2019 a târgului MWC din Barcelona, se pare că sud-coreenii s-au răzgândit și nu vor aduce la fața locului un asemenea device

Deși multe companii din zona smartphone vor prezenta device-uri pliabile în cadrul ediției din 2019 a târgului MWC din Barcelona, se pare că sud-coreenii s-au răzgândit și nu vor aduce la fața locului un asemenea device. În schimb vor prezenta terminalele G8 ThinQ și LG V50 ThinQ (primul telefon 5G din portofoliu), în vreme ce debutul primului smartphone pliabil va mai avea de așteptat.

Aparent, sud-coreenii au luat decizia de a nu lansa comercial un astfel de handset pentru moment, asta din cauza cererii slabe din partea publicului pentru device-urile pliabile. LG ar considera că este prea devreme pentru ca un device pliabil propriu și cel mai probabil așteaptă să vadă care va fi feedback-ul publicului la celelalte terminale pliabile care se pregătesc.

Samsung urmează a prezenta smartphone-ul pliabil Galaxy Fold chiar peste 2 zile și se vehiculează faptul că acesta va debuta ulterior și comercial, la un preț cu adevărat uriaș. Și costurile de producere mari ar putea fi o problemă actuală pentru LG, companie care alege să pună planurile de lansare ale unui așa telefon în standby pentru moment. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×