LG anunţă 4 telefoane care vor primi actualizarea la Android Pie până în iunie 2019

1.262 ori
<b>LG anunţă 4 telefoane care vor primi actualizarea la Android Pie până în iunie 2019</b>În ultimii ani nume ca Sony sau Nokia au devenit sinonime cu actualizările rapide la cea mai nouă versiune Android. Nici Motorola nu sta rău, iar Huawei demarase un program de beta testing şi feedback care accelera actualizările. LG nu e chiar cea mai rap

În ultimii ani nume ca Sony sau Nokia au devenit sinonime cu actualizările rapide la cea mai nouă versiune Android. Nici Motorola nu sta rău, iar Huawei demarase un program de beta testing şi feedback care accelera actualizările. LG nu e chiar cea mai rapidă companie la acest capitol, dar face paşi spre această direcţie.

Până acum LG a oferit actualizarea doar pe telefoanele LG G7 One şi LG G7 ThinQ. Acum aflăm că gigantul sud coreean va lansa cea mai nouă varianta de Android (Android Q e doar în beta) pe 4 terminale populare. E vorba despre LG V30, LG V30S ThinQ şi LG V35 ThinQ, dar şi LG V40 ThinQ. Nu avem datele exacte de lansare şi nici teritoriile în care vor ajunge actualizările prima oară.

Acest program a fost anunţat doar pentru Coreea de Sud deocamdată, deci europenii ar putea avea de aşteptat şi dincolo de luna iunie. LG a publicat kernel-ul oficial Android Pie pentru LG V35 ThinQ pe site-ul LG Open Source. Sursele afirmă că testarea pentru LG V35 cu Android Pie s-ar fi încheiat de curând. Din păcate modelele LG din seria V nu prea au ajuns oficial în România până acum, dar sperăm că această abordare să se schimbe în acest an.

Asta mai ales pentru că am auzit lucruri bune despre camerele acelor modele, iar design-urile nu arată rău deloc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×