Android Q va aduce îmbunătățiri și pentru funcția App Shortcuts (înlocuitorul software pentru 3D Touch)

1.281 ori
<b>Android Q va aduce îmbunătățiri și pentru funcția App Shortcuts (înlocuitorul software pentru 3D Touch)</b>După cum probabil vă amintiți, în toamna anului 2015 cei de la Apple ne prezentau cu mare fast terminalele mobile iPhone 6s și iPhone 6s, modele care inaugurau tehnologia 3D Touch a ecranului prin care la o apăsare mai

După cum probabil vă amintiți, în toamna anului 2015 cei de la Apple ne prezentau cu mare fast terminalele mobile iPhone 6s și iPhone 6s, modele care inaugurau tehnologia 3D Touch a ecranului prin care la o apăsare mai pronunțată a unei iconițe de pe display ni se oferea un meniu de shortcut-uri rapide. Ulterior și Google a implementat un soi de înlocuitor software pentru această tehnologie și anume App Shortcuts.

A fost inclus inițial în Android 8.0 Oreo și a evoluat anul trecut odată cu integrarea sa și în cadrul Android 9. Acum descoperim că funcționalitatea va sosi și în următorul release (Android Q), la pachet cu o serie de îmbunătățiri. Aflăm că la o asemenea apăsare mai tare pe ecran, acel meniu de comenzi rapide asociate aplicației cu shortcut pe ecran va fi afișat mult mai rapid.

Device-urile Android vor fi capabile să facă diferența dintre o apăsare mai ușoară, una medie sau o apăsare tare. Astfel, Google ar putea implementa anumiți algoritmi încât fiecare tip de apăsare să acționeze o comandă rapidă diferită. Nu ar fi exclus să aflăm mai multe detalii în cadrul Google I/O 2019 ce are loc în perioada 7-9 mai. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×