Xiaomi a livrat deja 1.5 milioane de unităţi Mi 9 şi Mi 9 SE; Noile terminale sunt un succes

1.262 ori
<b>Xiaomi a livrat deja 1.5 milioane de unităţi Mi 9 şi Mi 9 SE; Noile terminale sunt un succes</b>Încă de la debutul lui Xiaomi Mi 9 ne declaram fascinaţi de faptul că poţi avea un telefon cu procesor Snapdragon 855 la puţin peste 400 de euro. Ei bine acel appeal al flagship-ului a stârnit multă lume, pentru că acum Xiaomi anunţa livrări record..

Încă de la debutul lui Xiaomi Mi 9 ne declarăm fascinaţi de faptul că poţi avea un telefon cu procesor Snapdragon 855 la puţin peste 400 de euro. Ei bine acel appeal al flagship-ului a stârnit multă lume, pentru că acum Xiaomi anunţa livrări record pentru seria Mi 9.

Xiaomi Mi 9 a livrat peste 1 milion de unităţi la nivel global, iar Xiaomi Mi 9 SE duce totalul de livrări la peste 1.5 milioane de unităţi. Nu ştim sigur dacă este inclusă şi versiunea Explorer, dar probabil că este. Xiaomi Mi 9 a debutat spre finalul lunii februarie, dotat cu un procesor Snapdragon 855, baterie de 3300 mAh, 6 sau 8 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Are o cameră triplă în spate, cu senzor principal de 48 MP, secundar de 16 MP cu obiectiv ultra wide şi o a treia cameră de 12 Mp telephoto, cu zoom optic 2X. În fată avem o cameră de 20 MP. Terminalul cu nuanţă cameleonică în spate vine după un Mi 8 care s-a vândut şi el foarte bine. Seria Mi 8 a vândut 1 milion de unităţi în sub 3 săptămâni în 2018.

Ulterior acest trio de unităţi (Mi 8, Explorer şi SE) ajungea la 6 milioane de unităţi vândute în 4 luni. Reţineţi totuşi că e vorba de vânzări aici, versus livrări la Mi 9. În România un Xiaomi Mi 9costă 2.499 lei la Quickmobile.ro (versiunea cu 6 GB RAM) şi ajunge chiar şi mai ieftin dacă aplicaţi codul QUICK202 (reducere de 3%).

PC Garage îl are listat pe Xiaomi Mi 9 SE între timp la 1.799 lei în versiunea cu 6 GB RAM.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×