LG anunta noul telefon CU920

Autor:  | Publicat în:  LG 2.056 ori
<b>LG anunta noul telefon CU920</b>LG tocmai a anuntat lansarea celui mai nou terminal aflat sub brandingul sau, modelul CU920, care va sosi in reteaua AT&T, incercand sa faca publicul american sa adopte televiziunea mobila. Handsetul este dotat cu un display de 3 inch, care arata perfect...

LG tocmai a anuntat lansarea celui mai nou terminal aflat sub brandingul sau, modelul CU920, care va sosi in reteaua AT&T, incercand sa faca publicul american sa adopte televiziunea mobila.

Handsetul este dotat cu un display de 3 inch, care arata perfect in tandem cu designul slim al telefonului. Putem spune ca noul model face parte din aceeasi categorie cu LG Vu, reprezentand si o alta tentativa a celor de la LG de a copia celebrul iPhone. Designul sau aminteste si de Prada, iar pe lista de specificatii atuul principal il reprezenta suportul pentru servicii de televiziune mobila. Nu cunoastem inca pretul acestui telefon LG, sau data sa de lansare in Romania, astfel ca ramane doar sa asteptam.

Oare cati competitori va lansa LG pentru iPhone? Se pare ca acesta va deveni profilul companiei, si anume de a produce clone/rivali pentru produsul de succes lansat de Apple. De altfel, in ziua de azi orice terminal dotat cu touchscreen este, chiar si fara voia producatorului sau o clona pentru iPhone, doar pentru ca acesta a redefinit experienta touch si a dezvaluit potentialul real al unui display touchscreen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×