iPhone Versus BlackBerry Bold (video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.252 ori
<b>iPhone Versus BlackBerry Bold (video)</b>A venit momentul pentru duelul pe care-l asteptati cu nerabdare, cel intre iPhone si BlackBerry Bold, intre handsetul multimedia prin excelenta si smartphone-ul destinat productivitatii. Cei de la The iPhone Blog au judecat ambele terminale si au ajuns la...

A venit momentul pentru duelul pe care-l asteptati cu nerabdare, cel intre iPhone si BlackBerry Bold, intre handsetul multimedia prin excelenta si smartphone-ul destinat productivitatii. Cei de la The iPhone Blog au judecat ambele terminale si au ajuns la o concluzie pe care o puteti afla dand click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la clipul video al prezentarii:

Se pare ca BlackBerry Bold este castigatorul clar al acestei confruntari si va ramane astfel, chiar si dupa lansarea lui iPhone 3G. Comparatia isi pierde din substanta daca luam in calcul faptul ca modelul de BlackBerry Bold folosit nu este o versiune finala, iar redactorii sunt putin subiectivi, doar scriu la "THE IPHONE Blog", nu-i asa? Prima runda a bataliei este castigata de iPhone, care poate oferi pana la 16GB de spatiu de stocare, in vreme ce Bold dispune doar de 1GB si sloturi pentru carduri de memorie.

Bateria terminalului produs de Apple rezista 8 ore in modul convorbire, in vreme ce noul BlackBerry va "trai" doar 5 ore in acelasi mod. La capitolul conectivitate, Bold sta mai bine, oferind suport quad-band HSDPA/EDGE, in comparatie cu cel quad-band EDGE al lui iPhone. Conectivitatea per total este mai buna la handsetul BlackBerry, care suporta WiFi, Bluetooth, GPS si mini-USB, fata de WiFi, Bluetooth si USB prin connectorul dock al lui iPhone.

Telefonul produs de Apple castiga la capitolul display, prezentandu-se cu un touchscreen cu rezolutie de 480 x 320 pixeli, in vreme ce BlackBerry Bold are un display cu aceeasi rezolutie, dar non-touchscreen. Lista de formaturi media suportate este enorma in cazul ambelor terminale, dar Bold are in plus suportul 3GP, WMA9 (wma, asf), WMA9 Pro, WMA 10, MIDI, AMR-NB, Professional AAC/AAC+/eAAC+, DivX4, DivX 5 si 6 (partial), XviD (partial), H.263, H.264 si WMV3.

De asemenea smartphone-ul BlackBerry se conecteaza la iTunes, ca si iPhone si sta mai bine in ce priveste camera, sosind cu o rezolutie de 2 megapixeli si blitz, care lipseste lui iPhone. Telefonul Apple mai castiga 2 runde, avand o interfata mai buna, decat cea non-touchscreen de pe BlackBerry si un browser Safari performant, fata de cel al lui Bold. In cele din urma, aflam ca noul handset produs de RIM are un client email mai bun, in comparatie cu cel de pe iPhone, terminalul BlackBerry castigand astfel duelul.

Acum ramane doar sa comparam Apple iPhone cu HTC Diamond Touch, sau Bold cu noul HTC...

Video, iPhone vs. BalackBery Bold:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×